Yksilölliset mainoslahjat – toimitamme Kokkolasta käsin koko Suomeen

Ota yhteyttä

Valitse tarkoitukseesi sopivat ja mieluisat mainoslahjat sekä liikelahjat huikean laajasta valikoimasta. Lahjatar Päivi Vuollet toteuttaa ja toimittaa kauniit mainoslahjat, mieleenpainuvat liikelahjat sekä laadukkaat yritystekstiilit painatuksin ja brodeerauksin Kokkolasta käsin koko Suomeen!

Laaja valikoima sekä kilpailukykyiset hinnat

Mainoslahjat ovat todistetusti oivallinen tapa kertoa, että välität asiakkaistasi, yhteistyökumppaneistasi sekä työntekijöistäsi. Mainoslahja on mukava antaa sekä vastaanottaa, mutta yrityksen logoin varusteltu tuote on samalla hyvää markkinointia.


Valikoimastani löytyvät mainoslahjat ja yritystekstiilit jokaiseen tarpeeseen ja makuun. Yli kymmenen vuoden kokemus alalta on myös kartuttanut kattavat ja laadukkaat yhteistyöverkostot, joiden avulla voin toteuttaa mielikuvituksellisimmatkin ideat. Tutustu tarjoamaani upeaan valikoimaan tai ota yhteyttä ja kerro omasta ideastasi!

Mainosvaatteet

T-paidat

Saatavilla ovat muun muassa työpaidat, messupaidat, treenipaidat, luomupuuvillaiset t-paidat, tekniset t-paidat ja pelipaidat painatuksella!

Pikeepaidat

Valikoimasta löytyvät pikeepaidat työhön ja vapaa-aikaan sekä golfpaidat ja muut urheilulliset pikeepaidat.

Hupparit ja colleget

Valikoimaan kuuluvat myös hupparit ja collegepaidat, tekniset hupparit urheiluun, huomiohupparit työkäyttöön ja paljon muuta!

Takit

Tilattavissasi on laaja valikoima erilaisia takkeja omalla logolla painettuna tai brodeerattuna.

Työvaatteet

Tilaa nyt toimivat ja kestävät työvaatteet painatuksin ja brodeerauksin – paidat, housut ja takit!

Pipot ja lippikset

Valikoimasta löydät laajan valikoiman erilaisia pipoja ja lippiksiä jokaiseen käyttöön, juuri sinulle sopivassa erässä.

Fleecet ja neuleet

Kauttani voit tilata fleecejä ja neuleita yrityksen omalla logolla.

Kauluspaidat

Tarjoan laadukkaita kauluspaitoja yrityksesi logolla painettuna tai brodeerattuna.

Housut

Tilaa myös laadukkaat housut niin urheiluun, vapaa-aikaan, työhön kuin ulkoiluunkin.

Seurojen varusteet

Esimerkiksi urheiluseurat voivat tilata minulta näppärästi pelipaidat painatuksella, shortsit, verryttelyasut, pelisukat, trikoot, reput, laukut ym. miehille, naisille sekä lapsille.

Lahjatavarat

Kynät | Mukit | Vesipullot | Heijastimet | Kassit | Hiirimatot

Lahjatar Päivi Vuollet toteuttaa Kokkolassa mitä upeimmat lahjatavarat niin mainos- kuin yrityslahjoiksikin. Suunnittelen kanssasi myös mieleenpainuvat kausilahjat. Kesällä kylmälaukut, pyyhkeet ja retkeily- sekä grillitarvikkeet ilahduttavat saajaansa, ja jouluna esimerkiksi erilaiset lakanat, kassit ja laukut saavat varmasti hymyn lahjansaajan huulille. Kaikki lahjatavarat ovat saatavissa esimerkiksi yrityksen tai seuran logoin varusteltuna, painettuna tai brodeerattuna. 

Pyydä hintatarjous

Ota yhteyttä, ja pyydä hintatarjous haluamastasi tuotteesta tai tuotekokonaisuudesta. Vastaan myös mielelläni kaikkiin kysymyksiisi. 

Yhteydenotto